Find nuværende og nye adresser i forsyningsområdet

Når der flytter nye personer ind i en bolig i et forsyningsområde, hører vandværket som regel om det med det samme. Det betyder, at vandværket hurtigt kan opkræve tilslutningsbidrag til vandværket.

Alligevel sker det af og til, at der kommer ekstra boligenheder i vandværkets forsyningsområde uden at vandværket bliver informeret om det. Vi hører eksempler på, at vandværkets driftsansvarlige ved et tilfælde opdager, at …

 

  • der er kommet en ekstra lejlighed i en ejendom, der tidligere kun har været et enfamilieshus.
  • der er opført et nyt hus på en udstykning fra en større matrikel.
  • ejeren af en nedlagt landejendom ombygger en af længerne til ferielejligheder, hvor der er selvstændigt køkken til hver enkelt ferielejlighed.
  • et plejehjem bliver bygget om til ældreboliger, der får hvert sit køkken og bad.

 

Når vandværket ikke bliver involveret fra starten, betyder det, at vandværket ikke kan afregne tilslutningsbidrag eller fast bidrag for den boligenhed, der er tale om.

 

Det kan derfor være rart at holde øje med udviklingen af nye adresser i vandværkets forsyningsområde, fordi nye adresser potentielt kan være en ny boligenhed, der skal tilsluttes som forbruger på vandværket.

 

Sådan gør du

På hjemmesiden danmarksadresser.dk finder du informationer om vejnavne og numre samt ændringer på eksisterende vejnavne.

 

 

 

Publiceringsdato: 08/11 2019