Vandråd: Info til administrator af vandrådets side

Vandråd: Bedre overblik over kontaktpersoner og dokumenter på Selvbetjening - Min side

Administrator af vandrådets side

Du har fået administratorrollen, fordi du er formand for dit vandråd. Det betyder, at det udelukkende er dig, der kan:

 

  • Uploade dokumenter til dit eget vandråd.
  • Redigere samtlige kontaktpersoner i dit eget vandråd.
  • Tilføje et vandværk, der ikke er med på vandrådsoversigten.
  • Overdrage administratorrollen til en anden person i vandrådet.

 

Alle kan se vandrådets kontaktpersoner og dokumenter

Alle vandværker, der medlem af Danske Vandværker, kan logge sig ind på Selvbetjening – Min side og se kontaktpersoner og dokumenter i eget vandråd og alle øvrige vandråd. Man kan også redigere sine egne kontaktoplysninger.

 

Kommuner og vandværker, der ikke er medlem af Danske Vandværker, men som er med i et vandråd, kan også få en adgangskode til Selvbetjening –Min side og se kontaktoplysninger og dokumenter i eget vandråd.

 

Opstår der problemer med at logge ind, så send en mail til info@danskevv.dk, så hjælper vi gerne.

 

Alle vandråd på et kort

På den del af danskevv.dk, som ikke kræver log in, er alle vandråd afmærket på et kort.
Du finder kortet her: danskevv.dk > Viden om > Vandråd. Samme sted finder du også en række informationer om, hvad foreningen kan tilbyde vandrådene, ligesom du kan hente pjecer og booke et foredrag.

 

Mapper til dokumenter

Når du er logget ind på dit vandråd, kan du gå til vandrådets dokumenter. Her er der fem mapper med navnene: Om os, Regnskaber, Møder, Arbejdspapirer og Arkiv.

 

Navngivningen af mapperne er valgt for at skabe ensartethed fra vandråd til vandråd. Mapperne kan ikke omdøbes, og der kan ikke oprettes undermapper.

 

Nogle vandråd har egen hjemmeside. Den kan tilgås ved at trykke på linket, som du finder på vandrådsoversigten. Når et vandråd har egen hjemmeside, er der ikke nogen dokumenter på danskevv.dk.

 

Log ind på Min side – Selvbetjening

Hvis du har glemt dit brugernummer og/eller din adgangskode kan du få dem tilsendt pr. mail – brug funktionen: ”Glem adgangskode” eller ”Glemt brugernummer”.

 

Jeres eksisterende dokumenter

I mappen Arkiv finder du, de dokumenter, som I allerede har fået uploadet. Vi opfordrer til, at du kigger i mappen Arkiv og rydder lidt op. For eksempel kan du omdøbe dokumenterne og flytte dem til en af de andre mapper. Du kan eventuelt også vælge at slette nogle dokumenter.

Publiceringsdato: 25/09 2019